top of page

Studio Vocum wint Masterly Milano Award 2023

Bijgewerkt op: 21 apr. 2023

De winnaar van Masterly Milano Award 2023 is bekend. Pierluigi Pompei en Adam Foxwell van Studio Vocum hebben deze award gisteravond in de wacht gesleept. De vakjury bestaande uit curator Nicole Uniquole, trendanalist Christine Boland en Mark Timo van De Interieur Club kozen voor deze jonge studio.

In het uitverkochte Palazzo dei Giureconsulti is de Masterly Milano Award 2023 uitgereikt tijdens de netwerkborrel van De Interieur Club. Meer dan 300 interieurprofessionals waren woensdagavond verzameld in het paleis naast de bekende Duomo. Studio Vocum bestaat uit keramiekkunstenaar Pierluigi Pompei en akoesticus Adam Foxwell. Het product wat zij tijdens Masterly – The Dutch in Milano presenteren versmelt kleur en geluid in een luidspreker-als-design-object.

Nicole Uniquole, curator en founder van het Nederlandse paviljoen roemde Studio Vocum tijdens de bekendmaking. Masterly – the Dutch in Milano is nog tot en met zondag te bezoeken in het Palazzo dei Giureconsulti. Dit is dé plek voor de collecties van meer dan 80 Nederlandse ontwerpers en bedrijven. Studio Vocum is te bezoeken in het souterrain van het paleis.


bottom of page