top of page

Prelaunch vloerkledencollectie MOMO Rugs X Mark Timo bij Studio 23:23 tijdens GLUE Amsterdam!

Bijgewerkt op: 12 sep. 2023

Tijdens GLUE Amsterdam deze week kan je een voorproefje krijgen van de vloerkledencollectie "matahari" van Mark Timo. De collectie is een samenwerking met MOMO Rugs. Op donderdag 14 september om 19.30 uur zal er een prelaunch zijn bij Studio 23:23 op de Keizersgracht.

Photocredits: Studio Evoque

MOMO Rugs X Mark Timo bij GLUE Amsterdam

De naam van de collectie is "matahari" wat zon betekent. Tijdens GLUE, het designweekend in Amsterdam, is een prelaunch van één van de vloerkleden uit deze collectie. Wil je er bij zijn donderdag 14 september om 19.30 uur? Meld je dan hier aan voor de officiële GLUE opening van Studio23:23! Het vloerkleed van Mark Timo zal het hele GLUE weekend van 14 tot en met 17 september te zien bij deze HUB op de Keizergracht 651. De hele vloerkledencollectie zal op woensdag 18 oktober feestelijk gelanceerd worden op een mooie locatie in Amsterdam.


Wil je op de hoogte blijven van de "matahari" vloerkledencollectie en/of bij de feestelijke lancering zijn in oktober? Laat dan hier je emailadres achter:

​Studio 23:23 is dit weekend een GLUE Hub

Studio 23:23 is de ontwerpstudio van de oprichters Carmen Heuvelmans en Sanders Schram. Studio 23:23 organiseert een pop-up galerie tijdens GLUE in hun woning aan de Keizersgracht. Vanaf het moment van binnenkomst bij deze GLUE Hub in de garage waan je jezelf in een oase van design en kunst. Het hele huis is ingericht met het werk van de deelnemers. Via de garage ga je door de hal naar de woonkamer waarna je in de kleedkamer, badkamer en slaapkamer nog meer inspirerend werk kan ontdekken. Gecureerd door Studio 23:23 in samenwerking met Wisse Trooster. Met onder andere Pepijn Fabius Clovis, Lucas Zito, Sam Griffiths, i-did, Halle Design, Marie Marie, Artifort, Coen Derickx, Emma Winkler Prins en Beton Lab.

bottom of page