top of page

Mark Timo ontwerpt vloerkledencollectie voor MOMO Rugs en deelt komende maanden het proces

Bijgewerkt op: 9 sep. 2023

Interieurontwerper Mark Timo, ook bekend als host van De Interieur Club Podcast, gaat een samenwerking aan met MOMO rugs voor het ontwerpen van zijn vloerkledencollectie. Tijdens het inrichten van zijn boutique hotel in Amsterdam was hij op zoek naar het perfecte vloerkleed voor de hotelkamers. Omdat hij niks passends kon vinden ontstond het idee om dit vloerkleed zelf te gaan ontwerpen. De collectie zal in oktober gelanceerd worden en zal onder andere te koop zijn bij Vloerkledenwinkel.

Mark Timo Momo Rugs

“In De Interieur Club Podcast behandelen wij veel diverse onderwerpen en ik had net als veel interieurprofessionals de droom om eigen producten te ontwerpen. Maar hoe pak je dat aan? Ik neem komende maanden iedereen mee in dit proces van ontwerp tot lancering van de collectie. Hoe kom je tot een goede samenwerking en welke afspraken maak je? Waar moet een goed ontwerp aan voldoen? En hoe pak je een fotoshoot aan? De komende maanden neem ik iedereen mee in dit proces", aldus Mark Timo.


Wil jij komende maanden het proces van ontwerp tot lancering van de vloerkledencollectie van Mark Timo X MOMO rugs volgen?

Mark Timo vloerkledencollectie

Het proces van ontwerp tot lancering zal op verschillende manieren worden gedeeld bij De Interieur Club. Daarnaast kunnen interieurprofessionals na de lancering deelnemen aan een gratis masterclass waar Mark Timo zijn ervaring deelt en vragen beantwoord voor iedereen die zelf ook een collectie zou willen ontwerpen.

Voor meer informatie en om dit proces te volgen bezoek je: https://www.studiomarktimo.com/mark-timo-momo-rugs

Comments


bottom of page