top of page

Mark Timo in vakjury voor Cosentino "Beste keuken van het jaar"

Bijgewerkt op: 18 mei 2023

Mark Timo zat in de vakjury voor de "Beste Keuken van het jaar 2022". Deze prijs wordt jaarlijks georganiseerd door Cosentino. Dit familiebedrijf is al veertig jaar specialist in natuursteen; innovatieve materialen met de looks van natuursteen, maar met veel praktischere eigenschappen. Zo zijn ze kras- en vlekbestendig en met wat water en zeep zó schoon te maken – wel zo handig, of het nu gaat om een keukeneiland, douchewand of vloerafwerking. Check de 3 winnaars voor keuken inspiratie voor je keukenontwerpen!

Eclectisch, glamoureus en modern: De Cosentino ‘Keuken van het Jaar’-awards zijn bekend!

De winnaars van de Beste Keuken van het jaar zijn bekend! Jaarlijks selecteert een professionele vakjury drie winnaars uit alle inzendingen via het B2B Cosentino We Platform. De vakjury, dit jaar bestaande uit interieurarchitect Michiel de Zeeuw, en interieurdesigner Linda Lagrand en interieurprofessional Mark Timo, kwamen bijna unaniem tot een besluit: De winnaar van 2022 is Clear Kitchen met een eclectische, warme toepassing van Dekton Khalo. Runner ups zijn de projecten van Mike Verdam Interieurmakers en De Knikker Keukens Sanitair & tegels, welke Cosentino's materiaal op prachtige wijze in het geheel lieten samensmelten.


Project: keuken met werkblad in Dekton® Khalo door Clear Kitchen Amstelveen

Goud voor Clear Kitchen Amstelveen

Met dit ontwerp met Dekton® Khalo heeft Clear Kitchen gekozen voor een ecletisch maar toegankelijk concept. Het straalt warmte uit, het is modern maar vooral ‘anders’! De toepassing van materialen zijn een echte eyecatcher. Waar alle kleuren prachtig samensmelten en het toch een opvallende toepassing blijft. Deze keuken onderscheidt zichzelf door de samensmelten en het toch een opvallende toepassing blijft. Deze keuken onderscheidt zichzelf door de samensmelting van materialen.


Project: Keuken met een gouden randje met een werkblad in Silestone® Eternal Noir door Mike Verdam Interieurmakers

Zilver voor Mike Verdam Interieurmakers

Deze keuken met Silestone® Eternal Marquina ademt glamour! Het is gewaagd, de combinatie van materialen, de toepassing ervan, classy en luxe! Dit ontwerp geeft het gevoel van high class luxe, het voelt als de haute couture onder de Keukens. De combinatie van mat en glossy material, de kleine details in afwerkingen zorgt voor een prachtig resultaat!


Brons voor de Knikker Keukens Sanitair & Tegels

Deze keuken kan zowel toegepast zijn in een woonhuis als in een kantoorpand. Het geeft een gevoel van diversiteit, het is multifunctioneel en ruimtelijk opgezet. De keuze voor de combinatie van donkere kleuren met Dekton® Bergen is een prachtige combinatie welke werkt in deze keuken. De doorloop van verschillende kleuren en de toepassing op materialen, heel mooi. Leuk detail: de keuze voor twee keukenblokken in plaats van één.

bottom of page