top of page

De Interieur Club verzorgt programma bij Design District Rotterdam

Mark Timo en Gertrude van den Brink van De Interieur Club verzorgen het programma van Design District Rotterdam. Ze gaan in gesprek met ondernemers en interieurprofessionals uit de interieurbranche in De Interieur Club Live Talks tijdens deze interieurbeurs. Informatieve en inspirerende gesprekken met na het gesprek de mogelijkheid om vragen te stellen aan de gast.


De Interieur Club is het platform voor interieurprofessionals en bekend van de wekelijkse podcast en de netwerkborrels om interieurprofessionals te verbinden. Iedere dag een andere gast uit de interieurbranche! De toegang voor De Interieur Club Live Talks is gratis maar je jezelf wel even aanmelden.*

Design District Rotterdam

Design District is een vakevenement voor interieurdesign in Rotterdam. Gedurende 3 dagen is de beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van zo'n 200 interieurmerken. En Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en je kan één van onze Talks volgen.


De locatie van Design District is de Van Nelle Fabriek. Een bijzondere en historische locatie in Rotterdam. De Van Nelle Fabriek is een bewonderenswaardig bouwwerk in beton, staal en glas.


De Interieur Club Live Talk met Femke Furnée van Fest

Mark Timo en Gertrude van den Brink van De Interieur Club gaan op woensdag 24 mei in gesprek met Femke Furnée. In een aantal jaar tijd loodste Femke Furnée FEST van een startend designmerk naar een gevestigd label met een miljoenenomzet. Een designmerk beginnen met nul ervaring in de meubelbranche. Femke Furnée had op haar 26e het lef. In 2013 lanceerde ze FEST, een label dat toegankelijk high-end design biedt in combinatie met uitgebreide shopping services.


Wil jij op woensdag 24 mei aanwezig zijn bij deze Interieur Club Live Talk? Meld je dan aan via deze link:

De Interieur Club Live Talk met ontwerper Osiris Hertman

Mark Timo & Gertrude van den Brink van De Interieur Club gaan in deze talk in gesprek met Osiris Hertman. Osiris ontwerpt wereldwijd het interieur voor particuliere woningen alsook zakelijke en commerciële projecten zoals showrooms, restaurants, hotels en wellness resort. Door zijn ervaring met highend interieurs maakt Osiris daarnaast designs voor woonmerken zoals Enzo Pellini acoustic walls, Fractions shutters, JEE-O douches & kranen.


Wil jij op donderdag 25 mei aanwezig zijn bij deze Interieur Club Live Talk? Meld je dan aan via deze link:

* Zorg dat je jezelf op tijd aanmeld. Voor Design District Rotterdam moet je een apart kaartje aanschaffen voor toegang. Via deze link kan je jezelf ook gratis aanmelden via De Interieur Club voor Design District Rotterdam.


bottom of page