top of page

Mark Timo is een interieurprofessional uit Amsterdam.​ Interieurontwerper, interieurexpert, productontwerper, netwerker in de interieurbranche? "Ik noem mij liever een creatieve ondernemer met passie voor design en interieur" aldus Mark Timo. 

 

Bij De Interieur Club verbind en inspireert Mark Timo interieurprofessionals met De Interieur Club Podcast, de netwerkborrels voor de interieurbranche en De Interieur Club Academie. In de Jordaan in Amsterdam heeft hij een boutique hotel The Blossom House Amsterdam. Mark Timo heeft jarenlang in de hotellerie gewerkt in Amsterdam en Brussel. En heeft als General Manager verschillende hotels geopend en verbouwd. Bij Studio Mark Timo bedenkt hij creatieve concepten en doet hij diverse interieurprojecten. 

"Zolang ik mij kan herinneren heb ik een enorme passie voor interieur en om de wereld iedere dag een beetje mooier te maken"

In De Interieur Club Podcast komen er diverse onderwerpen en gasten aan bod. Onder andere onderwerpen als ondernemen, marketing voor je interieurbedrijf en vakgenoten die hun persoonlijke verhaal vertellen komen voorbij. Inmiddels meer dan 80 afleveringen. Een uitspraak van Mark Timo uit de podcast over netwerken:

 

"Je kan thuis blijven wachten met je kleurenwaaier maar dan komen er geen klanten"

bottom of page